2013. november 2., szombat

2.Elfogadjátok!

Sziasztok!
Meghoztam nektek a második részt! Remélem tetszeni fog.
Nagyon örülök, hogy már a blognak van egy díja is, amit 
hamarosan ki fogok tenni. Köszönöm. Ez a rész még nem olyan
ahol sok minden történik, de nemsokára olyanok is lesznek!
Nagyon köszönöm a 9 rendszeres olvasót és az előző részhez érkezett
komikat is, ezzel tartjátok bennem a lelket, hogy igenis van értelme
folytatnom a történetet.
Jó olvasást!
                     Puszi Evelyne!


                                                                                                                              

  Még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy mit is mondott Simon. Az lehetetlen! Engem tuti, hogy nem hoznak össze egy nyálas popsztárral sem, aki mellesleg már nem is tudom megmondani, hogy hány lány szívet tört össze az egójával és a viselkedésével. Én nem leszek közöttük, még akkor sem, ha csak ez az utolsó esélyem, hogy visszaszerezzem a rajongóimat, engem nem fog megkapni. Eszem ágába sincs eljátszani a barátnőjét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire utálom az olyan pasikat akik csak kihasználják a lányokat és nekem Ő pont ilyen, mindenkit megszerez magának, majd jól kihasználja és végül eldobja, akár egy rongybabát. Milyen ember az ilyen? Semmilyen egy utolsó senki. Még, hogy szüksége van egy rendes kapcsolatra? Hát szüksége az van, de biztos lehet benne, hogy én nem fogom neki ezt megadni, engem nem fog a magáénak tudni. Simon és Jen teljesen hülye, ha azt hiszi, hogy én ebbe bele fogok menni. Ha jól emlékszem most beszéltük meg, hogy az igazira fogok várni, erre ők mit csinálnak? Még ekkorát sosem csalódtam Jenben. Komolyan mondom inkább elfogadok egy filmbeli szerepet, mintsem hogy ezt. Mind a ketten engem néznek és a válaszomat várják. Jen azt sugallja felém, hogy "nehogy megpróbálj bunkó lenni, szépen bele fogsz menni". Hát azt várhatod, néztem rá, azzal a nézésemmel, amit már annyira ismer.
  - Sosem fogok ebbe belemenni! - mondtam egy kicsit hangosabban a kelleténél. Jen mérgesen nézett felém. De ahogy láttam Simont nem lepte meg a válaszom, mintha tudta volna, hogy ezt fogom mondani, de még mindig ott ült az arcán az az elégedett mosoly. Ez mit akar nála jelenteni? - Felejtsétek el!
  - Selena! - állt fel Jen. - Ez egy csodás ajánlat, amit kaptál és visszautasítatlan. El fogod fogadni. -mélyeszti belém a tekintetét.
  - Letehetsz róla Jen! - válaszoltam és megfordultam majd felrohantam az emeletre a szobámba és magamra csuktam az ajtót.
  Kiültem az ablakomba és hagytam, hogy a hűvös levegő egy kicsit lenyugtasson. Persze nem tudtam lenyugodni. Hogy is tudnék? Utálom azt a bandát. Miért pont velük akarnak összehozni? Más nem lehetne? Bárkivel csak velük nem, bárkivel összejönnék csak ne az ők bandájukból legyen. Sosem bírtam őket, a kezdetektől fogva unszímpatikusak voltak. De ahogy egyre több mindent olvastam róluk rájöttem, hogy teljesen igazam van, hülyék, seggfejek és csak a hírnevet akarják, mivel minden hülyeségükkel bekerültek a médiába. Harry a csajaival, Louis és Zayn a balhéival, Liam a kanálfóbiájával, ami szerintem beteges, Niall pedig a hasával... Szóval kizárt dolog, hogy én is belekeveredjek valami hasonlóba. Gondolom Jen az aki már egy ideje az ajtómon dörömböl, de nem törődök vele, nem fogom beengedni.
  - Azonnal nyisd ki ezt az ajtót, Selena! - kiabálja. Hát azt várhatod. - gondoltam magamban. - Azt akarod, hogy betörjem? - arra úgysem lennél képes. - Hát jó te akartad! - most ezt mire véljem? Tényleg be fogja törni? Nem arra képtelen lenni, hiszen olyan törékeny. Nem törődtem vele, csak ültem továbbra is az ablakban, de amikor a zár kattant odakaptam a fejem, Jen állt vöröslő fejjel az ajtóban. Honnan a fenéből van neki kulcsa? Bejött és bezárta az ajtót, most gondolom ki akar osztani, de hát ezt én már megszoktam.
  - Mit akarsz? - kérdeztem flegmán.
  - Hogy a francba, lehetsz ilyen önfejű? - kiabálta.
  - Hogy én önfejű? - nevetek. - Már megbocsájts, de ti vagytok a hülyék, soha az életbe nem fogom eljátszani a "Hű de menő vagyok, csüngjetek rajtam" barátnőjét, nem vesztem meg.
  - A francba már! Fogd már fel, hogy csak ez az egy esélyed van!
  - Nem! Ez nem igaz Jen! - mordulok rá. - Millió más megoldás van rá, csak neked ez a legkönnyebb, hogy összehozz, egy barommal. - forgatom a szemem.
  - Nem tudod elképzelni, hogy mennyire sok mindent megpróbáltam már, de semmi sem vált be, úgyhogy ne mondj ilyeneket!
  - Akkor legalább egyet mondj.
  - Ezt most rögtön fejezd be és szállj ki az ablakból, mert indulunk!
  - Hová?
  - A fiúkhoz! - hogy mi? Hát én aztán inkább leszek öngyilkos, minthogy oda menjek. Amikor Jen látta, hogy eszem ágába sincs megmozdulni felém jött elkapta a kezem és lehúzott az ablakból. Majdnem elestem.
  - Nem megyek!
  - De és nincs vita! - morogta. - Öt perced van lent lenni, különben kiráncigállak, megértetted?
  - Nem megyek!
  - Idefigyelj! Most szépen felöltözöl és letolod a segged azon a lépcsőn különben megbánod. Most pedig öltözz. - kiment és becsapta az ajtót.
  - Utállak! - ordítottam el magam.
  Morogva mentem a gardróbomba és ültem le a kedvenc fotelembe. A lábaim felhúztam és próbáltam lenyugodni. Miért érdemlem ezt? Tudom, hogy Jen mindig eléri amit szeretne, de most az egyszer mi lenne, ha velem is törődne, nem csak a hírnevemmel? Olyan nehezére esne egyszer az életben azt tenni ami nekem is megfelel? Már csak három percem volt. Tudom, hogy Jen nem viccelt így gyorsan felálltam és kerestem valami ruhát, mivel nem akarok holnap az újságokban lenni azzal, hogy milyen rosszul festek. Egy sötétkék ruhát választottam egy világoskék kardigánnal és egy fekete balerinnel. Lementem a lépcsőn és már Simon is Jen is ott várt. Morogva kimentem az ajtón és vártam, hogy ők is megérkezzenek. Rohadt fáradt vagyok erre fel nem aludhatok, hanem a nyálgépekhez kell menjek... Simon kinyitotta nekem az ajtót, majd Jenek is és már indultunk is.
  - Meglátod nem lesz az olyan rossz Selena. - mosolygott Simon. Aha nem lesz rossz, inkább szörnyű.
  - A fiúk már tudják? - kérdezte Jen.
  - Nem, még semmit sem mondtam nekik. - mi? Ők még nem is tudják? Hát ez egyszerűen csodás. - Szóval még lesz egy kiborulás Harry részéről is, abban biztosak lehetünk. - én csak fújtatok a hátsó ülésen.
  - Egyet már túléltünk. - de örülök, hogy ők ilyen jól elvannak, mintha én itt sem lennék. Egy hatalmas és gyönyörű ház előtt álltunk meg.
  - Megérkeztünk! - szállt ki Simon, majd nekem is kinyitotta az ajtót. - Előre is bocsánatot kérek a fiúk viselkedéséért.
  A ház belülről is gyönyörű volt, csak a fiúk kiabálása tette borzasztóvá. A fejem már anélkül is majd szét ment, már csak arra volt szükségem, hogy a bolondokházába menjek. Niall teli szájjal röhögött Liamen, aki sikítozva menekült Zyan elől, aki egy kanállal üldözte. Atyám! Louis és a másik barom a kanapén ült és röhögött rajtuk. Észre sem vették, hogy mások is vannak itt rajtuk kivül, egészen addig, amíg a drága Liam fel nem lökött.
  - A francba már! - morogtam. Mindenki ránk emelte a tekintetét, pontosabban a földön ülő énemre. Liam aggódó arccal nyújtotta a kezét, hogy felsegítsen. - Hozzám ne érj.
  - Sajnálom, nem akartalak fellökni. Hadd segítsek. - próbálkozott.
  - Nem kell! Jó? Megy ez nekem egyedül is. - Felálltam és amilyen távol csak lehetett elmentem mellőle.
  - Fiúk! - szólalt meg Simon. - Mindenki üljön le a nappaliba.
  - Oké! - válaszolták kórusba. Komolyan mondom olyanok voltak mint a kiskutyák. - Ők miért jöttek? - kérdezte Louis.
  - Mindjárt megtudjátok. - majd felénk fordult. - Selena, Jen foglaljatok helyet. - mutatott a kanapéra. Morogva, de helyet foglaltam.
  - Hűű! Selena Gomez a házunkban, hogy létezik? - kérdezte Harry vigyorogva, amitől elkapott a hányinger.
  - Selena azért van itt, mert meg szeretnék veletek beszélni valamit, pontosabban Harryvel, de nektek is tudnotok kell.
  - Mit csináltál már megint? - bökte oldalba Louis, Harryt. Mire ő csak vállat vont.
  - Most semmit sem csinált, de hamarosan fog és nem szeretném megvárni azt a napot, úgyhogy kitaláltam valamit, pontosabban kitaláltunk. - mutatott a mellettem ülő Jenre. - Szóval, Harry neked a csajozásod miatt elég sok baj van. - ezen csak még nagyobb lett a vigyora. Istenem, de hülye. - Ne vigyorogj, mert ez komoly dolog.
  - És akkor mi van? Szeretnek a csajok, ez miért lenne probléma?
  - Az nem az, de az már igen, hogy minden héten vagy akár minden nap más lánnyal látnak téged, tudod ez nem tesz jót a hírnevednek.
  - De én jól érzem magam. - hánynom kell, itt fogom kidobni a taccsot előttük, ha így folytatja.
  - Ez ellen semmi kétségem, de a karrierednek nem jó. Ezért találtuk ki ezt Jennel.
  - Mégis micsodát?
  - Amint tudjátok Selenának csökkent a hírneve, és nem lehet tudni, hogy miért. - bólintottak. - Neked pedig a csajos ügyeid miatt mindig a média karmai közé kerülsz. És arra jutottunk, hogy szükséged van egy rendes kapcsolatra, amivel bebizonyíthatod, hogy nem vagy nőcsábász.
  - Igen?
  - Igen. És arra jutottunk, hogy egy álkapcsolatott fogtok ti ketten kialakítani. - mutatott rám.
  - Az kizárt. - nevetett. Legalább ebben egyet értünk. Ő sem kedvel engem és ez kölcsönös. - Én biztos nem leszek vele együtt.
  - Kölcsönös. - szólaltam meg én is.
  - Ezt nem ti fogjátok eldönteni. - állított le minket Simon. - Neked egy normális kapcsolatra van szükséged, amire Selena pont megfelel. Neked pedig hírnévre, amit Harry által megszerezhetsz magadnak.
  - Nekem nincs rá szükségem! - törtünk ki egyszerre.
  - Selena! - mordult rám Jen.
  Hihetetlen, hogy milyen idiótákkal vagyok körülvéve. Úgy érzem, hogy inkább lennék újból egy senki mint, hogy ezen végigmenjek. Nem akarom eljátszani a barátnőjét, ahogy ő sem a barátomat. Miért kell ezt ránk erőltetni? Hülyeség! Nincs szükségünk a másikra. Tudom, hogy van rá más mód, hogy visszanyerjem a rajongóimat és arra nem kell nekem a "híres" Harry Styles. Ma alig ettem valamit, rosszul is vagyok, de nekem ezt kell tűrni. A torkomban lévő gombóc egyre nagyobb lett, úgy éreztem, hogy most meg fog történni amit annyira utálok. Még mielőtt végbemenne gyorsan megkérdeztem.
  - Hol a fürdő? - kérdeztem remegő hangon, mire a fiúk hülyén néztek rám, majd Liam megszólalt
  - Az emeleten, balra a második. - azonnal felpattantam és már rohantam is.


Harry szemszöge


   Épp Zaynen és Liamen röhögtünk, amikor észrevettük, hogy nem vagyunk egyedül, ugyanis Liam fellökte Selenát. Mit keres itt Selena Gomez? Meg kell, hogy mondjam nagyon jó csaj, már régóta kinéztem magamnak, de nem szeretem a makacs és kényes természetét. Bár egy éjszakára jól elszórakoznék vele. Simon lecsitított minket és elkezdte a mondókáját, aminek persze már megint én voltam a része. A csajozós ügyeim. Nem értem, hogy miért baj az, ha sok barátnőm van? Arról nem én tehetek, hogy mindenki engem akar, és arról sem, hogy mindegyikőjüket hamar megunom. De amikor elmondta, hogy mit is szeretne tőlem, nem akartam hinni a fülemnek. Azt akarja, hogy játszam el Selena barátját? Hogy legyen vele egy álkapcsolatom? Hát az egy kizárt dolog. Nekem nem kell, álbarátnő. Meg tudom én máshogy is oldani a csajozós ügyeim, semmi szükségem Selenára. De hiába minden próbálkozásom Simont nem lehet meggyőzni semmiről. De ahogy látom Selenának sem ment Jennel, hiszen ő is úgy ül ott mint aki most várja a kivégzését. Nem hiszem, hogy olyan szörnyű lennék, hogy ennyire undorodnia kellene tőlem, de nem bánom, mivel én sem akarok tőle semmit. 
  - Hol a fürdő? - kérdezte remegő hangon. Ránéztem és az arca tiszta fehér volt. Nem tudom, hogy mi lehet a baja, de csak abban reménykedem, hogy ez nem tőlem van, mert azért ennyire nem vagyok ronda.
  - Az emeleten, balra a második. - felpattant és már rohant is.
  - Vele meg mi történt? - kérdeztem.
  - Fogalmam sincs. - mondta Jen.
  - Harry menj fel és nézd meg mi van vele, legalább megismeritek egymást. - utasított Simon. Sóhajtva, de felálltam és elindultam felfelé. 
  Lassan haladtam az ajtó felé, ahonnan köhögés szűrődött ki. Mitől lett rosszul? Nem értettem semmit, csak álltam ott, majd erőt vettem magamon és bekopogtattam. 
  - Minden rendben? - kérdeztem, de csak újabb köhögést hallottam. Oké ez kezd nagyon furcsa lenni. Benyitottam. Selena a wc előtt ült. - Mi a baj? - siettem oda hozzá, lehet, hogy nem a szívem csücske, de azért nem szeretném, hogy rosszul legyen.
  - Semmi. - válaszolta.
  - Aha, persze én meg vak vagyok. Mitől lettél rosszul? - ültem le mellé.
  - Tőletek. 
  - Nem vagy vicces. Komolyan, mitől?
  - Mivel ma még semmit sem ettem és fel is baszták az agyam...
  - Semmit? - néztem rá. 
  - Semmit. - megtörölte az arcát és próbált felállni, de nem ment neki visszaesett, épp időben kaptam el. Olyan sápadt volt. Még sosem láttam egyetlen egy lányt sem így. Nem értem, hogy a fenébe bírta ki eddig, ha nem evett egész nap? A szemei be voltak csukva és nagyon halkan szuszogott, azt hittem elájult, így felemeltem és bevittem a szobámba, ahol lefektettem és betakartam, visszamentem a többiekhez, hogy mondjam mi is a helyzet és hozzak neki valami gyógyszert is.

9 megjegyzés:

  1. soha sem értem meg, hogy hogy tudsz ilyen jól irni.:O egyszerűen tökéletes! az érzések, a gondolatok annyira átjönnek, hogy az valami hihetetlen! siess a kövivel! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nika!
      Hát én még mindig azt érzem, hogy nem írok olyan jól, ahogy ti mondjátok, de már kezdem elhinni azokat amiket írtok és ha ez teljesen sikerülne én lennék a legboldogabb! Sietek vele!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  2. Vigyen kaját.. KAJÁT OMG MEGHAL SZEGÉNY LÁNY :( Selena és Harry sem fogja megúszni.. Sara kupidó megfogja őket szúrni és szerelmesek lesznek egymásba, kész, vége.
    A rész az nagyon jó lett, viszont egy kicsit zavaró, hogy a betűtípus ilyen vékony. Remélem érted.. Amúgy az alap ötlet nagyon jó, siess a következővel! Xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a következő részben, majd meglátod, hogy mi lesz, de nyugi kap kaját is majd, és Sara kupidónak még várnia kell egy kicsit mert nem lesznek ilyen hamar jóba, nagyon húzni fogom vagyis megpróbálom, de azért nem az utolsó részig de még messze van mire rájönnek mindenre... Igen értem, majd kezdek vele valamit. Örülök, hogy tetszik és sietek vele!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  3. Hajjjjjjjj te direkt szúrsz ki velem? Csodák csodablogjának az összes része így fog végződni? Ahh... Harry meg... Kész vagyok tőle xd Meg ez a jelenet mikor Liam sikítozott xdd Uhhh és nagyon kíváncsi vagyok hogy Selenával mi lesz... Meddig lesz eszméletlen és valyon mennyire fog emlékezni a múltjára xd Nagyon jól írsz, ha így folytatod talán nem viszlek bíróságra! xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna!
      Hát tudod általában azt írom ami jön abban a pillanatban, és most ez jött. De hogy az honnan jött Liammel nem tudom, csak valamit ki kellett találjak és ez volt az első ami beugrott... Hát Selena jobban lesz, de majd még meglátod... nem szpojlerkedem:D
      Annak örülnék nem vinnél bíróságra!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  4. Kövit.Fantasztikusan írsz :) Van néhány PS képem ahol Sel és Hazza csókolóznak.Szólj ha kéred át küldöm :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Veronika!
      Nagyon örülök, hogy tetszik! És annak is örülnék, ha átküldenéd őket, már írtam neked üzenetet. Jövő héten már olvashatod is az új részt! Ha van kedved akkor csatlakozz a Facebook csoportomhoz, ami a történt leírásánál van ha a képre kattintasz!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  5. Vár rád egy kis meglepetés: http://awardsonlyforyou.blogspot.hu/2013/11/2-dij.html

    VálaszTörlés