2014. május 3., szombat

12.A nagy kérdésre, a válasz...

Sziasztok!
Meghoztam a következő részt! Mivel most az 
egyik blogomban befejeződött az első évad arra gondoltam, hogy
ezzel a blogommal fogok többet foglalkozni, remélem örültök neki!
Tudom, hogy kicsit elhanyagoltam, de megpróbálok ezen változtatni.
Köszönöm az olvasókat, bíztatásokat, mindent, amit értem tesztek!
Hamarosan újra jelentkezem!
Jó olvasást!
Ölellek Titeket!


-------------------------------------------------------------------------------


  Még mindig nehezen hiszem el, hogy tényleg belementem abba, hogy meggyőzzön arról, hogy ő nem olyan, mint amilyennek én gondolom őt. Miért mentem bele, egyáltalán? Talán azért, mert a szívem mélyén én is bízom benne, hogy más. Hogy nem akar nekem ártani. Létezik, hogy magamnak is be akarom bizonyítani, hogy ő valójában jó pasi, csak az újságok miatt, hiszi mindenki azt, hogy rossz? Hogy csak kihasználja a lányokat...
  - Selena, két perc múlva indulunk! - kiált fel Jen.
  Semmi kedvem ehhez az interjúhoz, igazán nincs kedvem mindenki előtt enyelegni Harry-vel. Lehet, hogy adtam neki egy esélyt, hogy már nem húzódom el, ha meg akar csókolni, vagy hozzám akar érni, de még mindig nem bízom meg benne teljesen. Simon és Jen, két egész napon keresztül próbált meggyőzni róla, hogy nem lesz semmi ezen az interjún, hogy Harry majd kihúz, ha nem tudok valamelyik kérdésre válaszol. De mi lesz akkor, ha majd ő sem tud? Mi van, ha olyan kérdést tesznek fel nekünk amire nem tudunk válaszolni? Akkor ki fog megmenteni minket? Csak ketten leszünk, a többiek csak később csatlakoznak majd hozzánk, mivel először velünk akarnak beszélni, ami nem tudom, hogy fog elsülni. 
  Még egyszer végignézek magamon a tükörben. Nem öltöztem ki, csak egy farmer és fehér topp van rajtam, meg egy szögecses dzseki. Jen azt mondta, hogy öltözzek úgy, ahogy jól esik, hát nekem így jó. Remélem nem fog kiakadni, mint általában mindig.
  - Mehetünk? - kérdezi mikor leérek a földszintre.
  - Van más választásom? - sóhajtom, pedig pontosan tudom a választ.
  - Nincs, úgyhogy gyere. - nyitja ki az ajtót. - Minden rendben lesz, nem egyedül leszel ott. Harry majd segít, ha megakadsz, szóval nyugalom.
  - Igen tudom, de nem neki kell előtte egyedül énekelnie a színpadon. - motyogom.
  - Miért félsz ennyire? Milliószor csináltad már, ez most sem lesz más. - mosolyog rám.
  - Igen csináltam, ebben tényleg igazad van, de utána nem arról kellett beszélnem, hogy mióta vagyunk együtt egy olyan pasival, akivel igazából nem is vagyok együtt...
  - Ezt azt hittem már megbeszéltük. - vág közbe. - Nekem nem úgy tűnik, hogy nem vagytok igazából is együtt. Minden nap átjön hozzád, te pedig már nem ellenkezel, ha hozzád akar érni. - nem válaszolok rá, mert semmi kedvem megmagyarázni neki, hogy ez azért van, mert megpróbálja nekem bebizonyítani, hogy ő más.
  - Hol találkozunk velük? - szólalok meg, miután beültünk a kocsiba.
  - A stúdióban. - válaszolja, majd tovább pötyögtet a telefonján.
  Mostanában sokszor csinálja ezt. Fogalmam sincs, hogy mit terveznek Simon-nal, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy nekem az nagyon, de nagyon nem fog tetszeni. A múltkor is mikor átjött, bezárkóztak Jen irodájába, ahol több mint két órát beszélgettek. Próbáltam hallgatózni, de semmit sem hallottam, gondolom számítottak rá, hogy majd megpróbálom. 
  Pár perc elteltével meg is érkezünk. Mély levegőt veszek, majd kiszállok a kocsiból, ahol már várnak rám. 
  - Szia. - ölel magához, én pedig képtelen vagyok bármit is kinyögni. Most, hogy itt vagyunk egyre nagyobb lesz a gombóc a torkomban. - Mitől félsz ennyire? - suttogja a fülembe. - Nem lesz semmi baj, veled leszek én is, nem hagyom, hogy kínos helyzetbe hozzanak.
  - Oké. - motyogom, majd elhúzódom tőle. Összekulcsolja az ujjainkat és elindulunk a többiek felé.
  - Szia, Sel! - mosolyognak rám. Az elmúlt napokban, mondjuk már nem vagyok olyan bukó velük, talán még barátok is lehetünk, talán.
  - Helló. - motyogom.
  Látták rajtam, hogy mennyire tartok ettől, így inkább nem kezdtek el viccelődni velem, csak elindultak, míg mi Harry-vel hátul maradtunk. Én is el akartam indulni, de Harry maga felé fordított és megcsókolt. Belesóhajtottam a csókba, de viszonoztam. Igazából ez mindig eltereli a figyelmem, olyan mintha gyógyszer lenne mindegyik csókja, ám most nem sikerült neki teljesen megnyugtatnia.
  - Minden rendben lesz. - suttogja, majd mi is elindulunk.
  A fiúkat elvitték sminkelni én pedig ott maradtam Jen-el és Simon-al. Valamit nagyon próbálnak előlem eltitkolni, mivel ismét sugdolóznak. Szólt a műsorvezető, hogy még 2 perc van a kezdésig. Ismét lejátszottam magamban a szöveget, majd behunytam a szemem és próbáltam lenyugodni, mint minden egyes éneklésem előtt.
  Felvezettek a színpadra, én pedig megálltam a mikrofon előtt. Mivel az a rész el volt sötétítve, senki se látott. 
  - Jó estét London! - köszönti a nézőket Melissa. - Melissa vagyok és köszöntelek titeket ezen a csodálatos estén, ahol végre minden kiderül. Ma este fény derül, Selena Gomez és Harry Styles kapcsolatára, később pedig a One Direction is csatlakozik. - mosolyog, mire a közönség tapsolni és ujjongani kezd. - Most pedig nagy tapsot Selená-nak, aki a Love will remember című slágerét fogja nekünk előadni.
  Az lámpák felkapcsolódtak, én pedig elkezdtem énekelni. Ezt a számot még Harry megismerése előtt kezdtem el írni, de szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki azt fogja hinni, hogy róla szól. Hát tőlem hihetnek bármit én tudom az igazságot, ami egyáltalán nem az lesz amire ők gondolnak...
  - Selena, ez csodás volt. - ölel meg Mel. - Köszöntünk közöttünk, ma este.
  - Én köszönöm, hogy itt lehetek. - mosolygok. - Sziasztok! - integetek a kamerába.
  - Most pedig köszöntsük a színpadon, a One Direction szívtipróját, Harry Styles-t! - a közönség sikítani kezd. Hát persze mégis mit vártam, hiszen mindenki odavan érte.
  Az ajtó felé nézek, ahol megjelenik a vigyorgó Harry. Lazán közeleg felénk, mikor már csak pár méter választ el, felállok - mivel ez volt megbeszélve - ő pedig gyengéden megcsókol, majd megöleli Mel-t és leült mellém. A kezeinket összekulcsolja, majd az ölébe ejti.
  - Annyira, aranyosak együtt nem igaz? - kérdezi a nézőktől Mel. - Már nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy végre megtudjuk az igazságot, srácok. Örülök, hogy én lehetek az akivel ezt megosztjátok. - mosolyog. - Szóval akkor kezdjük az elején. Hogy ismerkedtetek meg?
  - Mint már a premieren is mondtunk, egy barátom bulijában találkoztunk. - kezdi Harry, amiért most hálás vagyok, mert teljesen kiment a fejemből, hogy mit mondtunk ott. - Beszélgettünk, jól éreztük magunk, majd a következő napokban is találkoztunk és hát kialakult. - érzem, hogy megszorítja a kezem, gondolom azt akarja, hogy mondjak valamit.
  - Igen, így volt bármilyen hihetetlen is. - mosolygok. - Szerelem volt első látásra. - vonom meg a vállam, mire Harry vigyora még annál is nagyobb lesz, mint eddig volt.
  - Értem, de azt viszont nem, hogy miért titkoltátok hetekig a kapcsolatotokat?
  - Igazából ennek az volt az oka, hogy úgy gondoltuk még nem állunk készen, hogy az egész világ tudtára adjuk a kapcsolatunkat. Nem mintha nem szerettük volna, csak hát kicsit tartottunk a rajongók véleményétől, de szerencsére mindenki jól fogadta.
  - Selena, nem bántanak téged Harry rajongói? - fordul felém.
  - Kaptam néhány utálkozó üzenetet - kezdek bele. Harry megszorítja a kezem, mivel ő nem tudott ezekről, nem akartam neki elmondani. - De nem törődöm velük - vonom meg a vállam - mindenki tudta, hogy az elején még nem lesznek oda értem, hogy elraboltam a 'férjüket' vagy 'szerelmüket', de idővel megbékélnek majd.
  - Gondolom Harry végig melletted állt. - szólal meg. 
  - Igen végig velem volt. - motyogom. Érzem, hogy ebből még bajok lesznek, de most nincs időm erre gondolni.
  - Harry nektek hamarosan kezdődik a turnétok, mi lesz akkor veletek? - kérdezi. Na erre viszont én is kíváncsi lettem, hiszen a fiúknak már csak egy hetük van, míg elindul a következő turnéjuk. 
  - Mi lenne, ha behívnánk a többieket is és úgy válaszolnánk rá. - mosolyog, Mel bólint.
  - Hát akkor köszöntsük a One Direction többi tagját is! - mosolyog, mire a fiúk ugrálnak befelé lazán. A közönség tomból, mi pedig közelebb húzódunk egymáshoz Harryvel, hogy a többiek is elférjenek mellettünk.
  - Sziasztok! - vigyorog Louis. - Helló Melissa! - öleli meg először ő, majd sorba a többiek is.
  - Hogy vagytok srácok? - mosolyog ránk.
  - Mi nagyon jól vagyunk. - nevet fel Louis. - Már izgatottan várjuk a következő turnénkat.
  - Igen erről is szeretnék majd veletek beszélni, de először szeretnélek titeket megkérdezni, hogy ti, hogy fogadtátok Selena és Harry kapcsolatát?
  - Természetesen jól fogtuk - szólal meg Liam - nagyon örülünk, hogy Hazz végre boldog. Egyikünknek sincs semmi baja Selená-val, hiszen nagyon kedves és aranyos lány. - mosolyog rám.
  Van egy olyan érzésem, hogy az utolsó mondata nem volt teljesen igaz, de örülök, hogy nem mondta el milyen hisztis vagyok vagy inkább voltam az elején...
  - Ahogy látom, akkor mindenki örül nektek srácok. - mi pedig bólintok. - Szóval fiúk mikor is kezdődik a turnétok?
  - Egy hét múlva, kezdődik. - szólal meg Niall. - Már nagyon várjuk, hiszen rég voltunk turnézni és hát hiányzik. - nevet fel.
  - Pár perccel ezelőtt már feltettem nektek a kérdést, de Harry azt mondta, hogy ezt majd akkor mondja el mikor ti is itt lesztek. Szóval, Harry mi lesz Selená-val, míg ti turnézni mentek?
  - Természetesen velünk jön! - kiált fel Louis. Próbálok nem meglepett képet vágni, vagy bármi sértőt is mondani, de gondolom ezt ők sem gondolják komolyan.
  - A napokban beszéltünk Simon-nal és természetesen Jen-nel is. - mosolyog Liam. Miért érzem azt, hogy nekem nem fog tetszeni a folytatás. - És arra jutottunk, hogy Harry képtelen lenni itthagyni a barátnőjét.
  - Ez így is van. - vigyorog rám. - Eszem ágába sincs, három hónapig távol lenni tőle. - puszil arcon. Közelebb hajlok hozzá, majd a fülébe súgom.
  - Mi folyik itt Harry? - motyogom.
  - Majd megtudod, csak ne akadj ki nagyon, mert elő adásban vagyunk. - suttogja.
  Ó ez már nem kezdődik jól. Nagyon nem fog nekem ez tetszeni, ha Harry azt mondja nekem, hogy ne akadjak ki.
  - Arra jutottunk, hogy Selena lehetne az előzenekarunk, így velünk jöhetne az összes megállóra a turnén! - fejezi be Liam, mire nekem megakad a levegő a torkomon.

4 megjegyzés:

 1. Juuj :D Nagyon nagyon tetszik. Örülök, hogy többet fogsz foglalkozni ezzel a blogoddal. Selena az egyik kedvenc énekesnőm, így még kedvesebb számomra az a blogod. Nagyon várom a kövi részt, puszi :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik. Igen, megpróbálok többet foglalkozni vele, nem elhanyagolni mivel számomra is kedves a blog. Hamrosan olvashatod!
   Ölellek!

   Törlés
 2. Aloha!
  Amint ígértem, itt is vagyok, csak meg kell keresnem az államat, de azonnal összeszedem a gondolataimat. Az eleje még annyira kis ártatlan volt és szép meg jó, de ott volt azért az összeesküvés fuvallata Jen és Simon között, szóval nekik még jövök egy veréssel. Hogy lehet ekkora őrültséget kitalálni? Sel, mint elő fellépő? Ezt nem gondolhatják komolyan...Bár, ahogy Jen személyiségét megismertem, nem hiszem, hogy a nem egy opció lenne. De azért azon rendesen meglepődtem, hogy erről Harry is tudott. Belőle nem néztem volna ki, hogy annak ellenére is titkolózik a lány előtt, hogy bizonyítani akar, hogy nem használja majd ki. Minden esetre érdekes húzás volt, de tetszett.
  Kíváncsi vagyok, hogy a műsor után mit fog Sel ehhez az egészhez szólni, mert biztos nem nyeli majd le, sőt, ahogy belőle kinézem, simán akkora botrányt csak, hogy a ház a feje tetejére fog állni.
  Nagyon várom a folytatást, siess vele!
  Üdv, Christina :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Christina! :)
   Igen Jen és Simon összeesküvés... hát igen Selenának nem fog tetszeni az ötlet abban biztos lehetsz, és az sem, hogy Harry erről tudott... veszekedés lesz méghozzá nagy, de azt is hamarosan megláthatod...
   Ölel Evelyne! :*

   Törlés