2013. október 26., szombat

Prológus

Sziasztok!
Tudom, hogy hihetetlen, de igen, egy újabb bloggal jelentkezem.
Így is nehezen megy a részek hozása, de az a baj, hogy képtelen vagyok
eldobni ezt az ötletet. Már egy kicsit haragszom is az agyacskámra, hogy 
mindig új ötletekkel áll elő, de ez sosem baj, hanem egy újabb kihívás, 
amit ezer örömmel fogok elkezdeni. Remélem, ezt is annyira kedvelni fogjátok,
mint a többit. Tudom, hogy ebben csak híreséggel lesznek, de kérlek titeket, ne 
őket nézzétek, ha netalántán nem szeretitek őket, hiszen csak a kinézetüket és a 
nevüket használom fel, a személyiségük teljesen más lesz. Nagyon kíváncsi vagyok
már a véleményeitekre, így nem is húzom tovább az időt. Kívánok nektek jó olvasást!
Puszi Evelyne!


                                                                                                                                 






  Ha már a nevemet meghalljátok, rögtön sikítozni kezdtek így gondolom nem kell bemutatkoznom nektek, de megteszem. A nevem Selena Gomez. Jelenleg Londonban élek a menedzseremmel, Jenniferrel. Sokan nem tudjátok, hogy milyen volt az életem mielőtt híres lettem, vagy, hogy milyen lett utána így most mondok magamról pár szót.
  Az anyukám nagyon fiatalon hozott a Világra. Még a mai napig is emlékszem arra a napra, amikor erről beszélt nekem. Azt mondta, hogy sokat gondolkozott azon, hogy megtartson-e vagy sem, hiszen véletlenül történt minden, de végül megtartott. El sem tudom képzelni, hogy én ne létezzek... Most ezt nem azért mondtam, mert híres vagyok, hanem, mert tudom, hogy az anyunak ez egy nagyon nehéz döntés lett volna, ha én azon a napon nem jövök a Világra, akkor most nem tenném őt blodoggá, nem lenne kinek elmondjam minden bajom, nem lenne akit teljes szívemből szeressek. 
  Az apu sajnos már nem él velünk. Anyával sokat veszekedtek mikor még kicsi voltam, így arra jutottak, hogy jobb lesz, ha külön vállnak az útjaik. Szerintem is ez volt a legjobb döntés, hiszen nem akartam volna egy olyan családban felnőni, akinek a szülei folyton folyvást veszekednek. Kicsi voltam, még nem, hogy mi történik, de ennek így kellett lennie. Öt éves koromig, azt hittem boldogok, de persze ez csak a látszat volt, hiszen amikor csak kettesben voltak, csak veszekedtek. De egy valami nagyon bánt, az hogy az apám azóta a nap óta nem is érdeklődik felőlem. Nem értem, hogy miért teszi ezt. Talán ennyire utál, ennyire nem akarta, hogy a Világra jöjjek? Nem tudom, de azt viszont igen, hogyha egyszer majd felkeress nem fogok vele törődni, nem leszek kíváncsi a magyarázataira, mert úgyis mind csak hazugság lesz...
  A karrierem még az általános suliban kezdődött, ahol az énektanár felfedezte, hogy szép hangom van. Folyton bíztatott, hogy fejlesszem azt. Hát megfogadtam a tanácsát, anyu fel is kereste a legjobb énektanárt és hozzá jártam órákra, ahol tényleg nagyon sokat fejlődtem. Imádtam énekelni, így a suli énekversenyein is részt vettem, ahol nem egyszer nyertem is. Mindenki irigyelt, hiszen én lettem a legmenőbb az általánosban, majd később a gimnáziumban is. Mivel anya színésznő, sokszor mentem el vele a próbáira, ahol az egyik nap én is kaptam egy kis szerepet az egyik előadásban, énekelnem kellett. Itt kezdődött minden, amikor az előadás után felkeresett Jennifer és azt mondta, hogy csodás hangom van és nagyon szeretne velem dolgozni. Anyával nagyon boldogok voltunk, miután mindent megbeszéltünk el is fogadtuk az ajánlatát, Jennifer lett a menedzserem és a mai napig is az.
  Emlékszem, hogy mennyire izgatott voltam, mikor elkészült az első számom, majd hozzá a videó is. Már az első nap mikor felkerült a nettre, a rajongóim száma csak nőtt és nőtt. Majd jöttek a fotózások, interjúk, újabb számok, koncertek és végül a turnék. Egy év alatt lettem a semmiből híres, és mindent csak anyának és Jennek köszönhetem. Nem tagadom nagyon fárasztó, de megéri, hiszen olyan csodálatos mikor a közönség a nevedet kiabálja és autogramokat kér tőled. Ami bánt az az, hogy kevés időm marad a családomra és a hobbijaimra. Az éneklés mellett, nagyon szeretek táncolni, gördeszkázni és sportolni is. Igaz, hogy kevés rájuk az időm, de ha akad egy két óra amikor pihennem kéne, akkor ezeket csinálom. 
  Viszont az utolsó pár hónapban akadt egy kis problémám. A CD-t már alig vásárolják, nem tudok rájönni, hogy ennek mi lehet az oka, ahogyan Jen vagy anya sem. Azt érzem, hogy az a lépcső amit ebben a pár évben felépítettem kezd összeomlani, kezd minden rosszra fordulni. Nem szeretnék senkinek sem csalódást okozni, mert ha a pályámnak vége szakadna, akkor mindenki hatalmasat csalódna benne, de legjobban én magamban. Hiszen magamat hibáztatnám, csak én lehetek ezért a hibás, valamit nem csinálok jól. De nem adom fel, az utolsó cseppig küzdeni fogok azért, hogy minden olyan legyen, mint ezelőtt pár hónappal. Meg kell tennem értem, a rajongóimért, Jenért és legfőbbképpen anyáért!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Barátnőm Evelyne!
    Ismét egy fantasztikus blog ötlettel álltál elő. Nagyon várom már most a részeket és tudom, hogy mindenkinek tetszeni fog.
    xx Barátnőd Réka S. :) ♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a prológus, nagyon tetszik az ötlet :)) Várom az első részt, kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni :D
    Puszi <33

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett.Várom a folytatást.:))

    VálaszTörlés